My side of the world and story

Sponsored By
Contributors
Below are readers who have donated to me as a thank you token. If you feel that my post are worth reading, please donate to me at any amount. Thank you.
  • Markp-R
  • Kathy M
  • Russell Gumns
  • Sazali Hassan
  • Evil Monkey
  • Link to me

    Book i read.
    Stats
    Friday, February 10, 2006
    Me and my buddy slacking togerther.
    tgnpjg: erk kat ner tuh...?
    telipon: dpn opis aku
    tgnpjg: kadi adtis tuh ker...?
    tgnpjg: yg uat sign bod ker...?
    telipon: a'ah
    tgnpjg: a'ah...
    tgnpjg: aku lepak kat cc dkat situ...
    tgnpjg: siap tido lagik...?
    tgnpjg: tu yg aku msg ko tuh...
    tgnpjg: igt nak mintak stuff skit...
    telipon: pehal tk ckp ko kt situ....adehh
    tgnpjg: hehehe
    tgnpjg: hahaha
    tgnpjg: aku dgr ko cam sebok jer....?
    tgnpjg: lagik pun aku tgh mandi waktu tuh...
    tgnpjg: hehehe
    tgnpjg: maner tau...
    telipon: kekekeke
    tgnpjg: saper kasik tau...?
    telipon: aku nampak la ko
    telipon: dah ko dok dpn opis aku
    tgnpjg: asal tak jerit...
    telipon: dh panggil dahhhh
    telipon: ko buat derk katak je
    tgnpjg: yer ker....?
    tgnpjg: asal tak call lak...
    tgnpjg: ari tuh aku demam larr...
    tgnpjg: so pekak larr kot....?
    telipon: kan aku dh kata, credit tarak la
    telipon: nk call cmana
    tgnpjg: pkai fon opis larr....
    tgnpjg: hahahaha
    tgnpjg: waktu tuh aku nak blah...
    telipon: opis lak line tgh baiki
    tgnpjg: tapi helmet takder....?
    tgnpjg: hahahaha
    telipon: helmet?
    tgnpjg: aku nak tumpang member aku larr...
    tgnpjg: dyer bawak moto...
    tgnpjg: mintak dyer antar larr....
    telipon: oooo
    tgnpjg: tapi takder helmet...
    tgnpjg: aku g larr jmper member aku tuh kat situh....
    telipon: oooo
    telipon: album apa yg beh?
    tgnpjg: erath crisis...
    tgnpjg: ep nyer...
    tgnpjg: baru siap donlot...
    telipon: aku tk brape klik la earth crisis
    telipon: aku suka ill nino
    telipon: beh gak layan latin metal
    tgnpjg: lor cam lambat jer....?
    telipon: tah ko
    telipon: aku laju je
    tgnpjg: pekater kalu ko send ikut email....?
    telipon: ko pkai line apa? aku streamyx 3.5Mb
    tgnpjg: tah tak tau....?
    tgnpjg: camner nak cek arr....
    tgnpjg: hehehee
    telipon: email? lg la slow
    tgnpjg: yar kar....?
    tgnpjg: aku ok jer....?
    telipon: tah
    telipon: ni mesti kes selsema burung kat thailand ni kot
    tgnpjg: hahaha
    tgnpjg: aku raser pun cam tuh gak larr...
    tgnpjg: Ill Nino One Nation Underground Advance 2005
    tgnpjg: ko da ader ker....?
    telipon: ill nino tak complete lg
    telipon: tgh nk dwl
    tgnpjg: best ker album nih....?
    telipon: boleh layan la gak la
    telipon: tp soulfly baru mmg teruk skek
    telipon: cam lagu slipknot yg lagu ikan paus tuh
    tgnpjg: ill nino nyer album maner paling best....?
    telipon: aku pun tk ingat
    telipon: janji beh, aku layan
    tgnpjg: huhahehi....
    telipon: http://www.sing365.com/music/lyric.nsf/Look-What-You've-Done-lyrics-Jet/82C5200D637CBA8148256DF800103C8E
    tgnpjg: asal lagu yg ko kasi nih cam potong jer...?
    tgnpjg: cam ader skip2 jer...?
    telipon: ye ke?
    telipon: aku dgr ok je
    tgnpjg: a'ah....
    tgnpjg: putus putus....?
    tgnpjg: solo tak abeh....?
    tgnpjg: asala arr....
    telipon: tah
    telipon: aku dgr ok je nih
    tgnpjg: mcm da edit plak....
    tgnpjg: takper...
    tgnpjg: tuggu siap donlot larr....
    tgnpjg: aku igt ko kasik kat aku yg priviewnyer...?
    telipon: cehh
    tgnpjg: ko da dgr soulfly yg baru....?
    telipon: dah
    tgnpjg: aku tak dgr lagik ler....?
    tgnpjg: best ker...?
    tgnpjg: sgt ker...
    telipon: 2 setengah bintang la
    tgnpjg: lot....?
    tgnpjg: half jer...?
    telipon: byk sgt lagu2 cam eksperimen
    tgnpjg: aduh...?
    tgnpjg: aper da jadik ngn max caverlera aku nih...?
    tgnpjg: ker da jadik maximum cover selera...
    telipon: gamaknya la
    telipon: ada satu lagu tuh, anak dia main gitar skali
    telipon: punya la lama lagu tuhhh
    tgnpjg: lor...?
    telipon: cam lagu slipknot yg bunyi ikan paus tu lal
    tgnpjg: huhuhu....?
    tgnpjg: slipknot ader kuar album baru ker...?
    tgnpjg: siap 2 dics lagik...?
    tgnpjg: ker koleksi album jer...?
    telipon: tah la
    telipon: beh skek album prophecy
    telipon: aku carik lagu bob marley versi live lagu stand up get up
    telipon: ko ada tak?
    telipon: lagu dia dlm 12 minit
    tgnpjg: takder kot....?
    telipon: ari tu la aku dgr kt hitz...beh gilerr
    tgnpjg: erk...?
    tgnpjg: kat hiz...?
    telipon: aku skang byk layan raggae lak
    tgnpjg: kener carik nih....?
    tgnpjg: lor....?
    tgnpjg: jadik raggea metal lak member aku nih....?
    telipon: ari tu jamm ngn kembo pun aku asik "ter"main reggae
    telipon: nk buat cmana, influence byk sgt kekeke
    tgnpjg: hahahaha
    telipon: kan aku ikut Max Cavalera
    telipon: dia pun layan bob marley
    tgnpjg: poyo larr lu beb....
    telipon: mugagagag....dah tua2 ni manade nk ikut trend sgt dah
    telipon: umur skang ni main from heart dah
    telipon: kekekeke
    tgnpjg: aku pun layan gak reggae beb...
    tgnpjg: tapi tak hardcore lagik ler...?
    tgnpjg: huhukukujijuju
    telipon: nak hardcore, ko layan sevenfold avanger la
    telipon: tak pun Bleeding through
    telipon: kita kena main style cam tribal metal skek la kot
    telipon: cam soulfly ke
    telipon: sepultura ke ( album roots bloody roots)
    telipon: aku kalu ada pitih, nak je aku beli didgeridoo nih
    telipon: nk buat,tak reti
    telipon: mugagagaggaga
    telipon: tp time anugerah juara lagu, zainal abidin siap pakai berimbau lagik..pehhh
    tgnpjg: perh.....?
    tgnpjg: gilo...
    tgnpjg: mental da member aku nih....?
    tgnpjg: emo....
    telipon: tah la...view aku psl muzik ni makin lama makin kompleks
    tgnpjg: hahahaha
    tgnpjg: tapi kalu ko minat nak main cam soulfy
    tgnpjg: aku pun nak beb...
    telipon: aku sendiri tk reti dah nk dgr lagu cmana nk leh puaskan ati aku
    telipon: tp soulfly mmg ngam la kalu nk main
    telipon: tp kembo tu apa cite? kekekekee
    telipon: kt sana ada org jual didgeridoo tak?
    tgnpjg: aku dyorg still power rock kot....?
    tgnpjg: tah tak tau lak aku...?
    telipon: diaorg stay power metal kot kekekeke
    tgnpjg: hehehehe
    telipon: tp ok la, janji heavy
    tgnpjg: ader metal lagik ker si kembor berdua tuh...?
    telipon: kepala otak aku ni asal heavy...jalan je
    tgnpjg: hahahahaha
    tgnpjg: tapi aku makin layan doom metal larr beb....
    tgnpjg: cam best jer....?
    telipon: aku kt sini takde kaki la nk jam betul2 metal cam spulfly
    telipon: doom ok gak layan
    telipon: tp kalu nk beh, ko layan album2 lama cathedral
    telipon: ko pasang siang...malam kang tk abih lagi mugagagagaga
    tgnpjg: wow...
    tgnpjg: best nih....
    tgnpjg: aper band lagik....
    tgnpjg: aku nak study nih....
    telipon: nothern side beh gak layan...tatau la ada lg tak jual album nih
    tgnpjg: Cathedral Forest Of Equilibrium
    tgnpjg: yg nih best ker....?
    telipon: cathedral bg aku cuma first dan second album je beh
    telipon: yg lain cam hampeh nu-metal lak
    telipon: kekekeke
    tgnpjg: takdapat larrr...
    tgnpjg: puas aku carik...?
    telipon: weh....ko reti tak buat didgeridoo tuh?
    tgnpjg: lor....
    tgnpjg: ko tanyer bart alrr...
    tgnpjg: bart agats...
    telipon: payah tul nk jumpa samad tuh
    telipon: asal aku pi terminal ke...tc ke...takde
    telipon: ari tu kt ktn parade ada,tp dia lak nk cepat
    tgnpjg: lor..../
    telipon: candlesmass ko tk minat?
    tgnpjg: takper nanti try pakai mr bond tangkap dyer....
    tgnpjg: aku tak byk dgr...
    telipon: paradise lost?
    tgnpjg: dyer main camner sebenornyer...?
    telipon: my dying bride ok gak la
    tgnpjg: PL best...
    tgnpjg: tapi aku tak minat...
    telipon: otai doom yg aku minat cam until death overtakes me
    tgnpjg: perh maner nak cari beb...
    tgnpjg: puas aku ranjau...
    tgnpjg: tak dapat...
    telipon: dia cam Funeral,shape of despair,stabat mater
    telipon: aku pi kt irc je kalu nk cari metal2 nih
    telipon: pi kt server phazenet
    telipon: #metalmp3
    telipon: #deathblackmetal
    telipon: #blackcore
    telipon: etc
    tgnpjg: :-S
    tgnpjg: perh mereng aku kejap...?
    telipon: kekekeke
    telipon: kata minat doom
    telipon: cathedral la yg plaing beh kalu doom
    telipon: cuba ko try usha kat Erache Record punya website
    tgnpjg: tu la pasal...
    tgnpjg: nak kena start dari bacis nih...?
    tgnpjg: basic...
    telipon: sukati ko la nk mula dr mana kekekekeke
    tgnpjg: aku sangap giler nak main metal keras sekeras kerikil...
    tgnpjg: aku sini takder kaki yg best...
    tgnpjg: semer layan power metal...
    tgnpjg: ko minat larr kot...
    telipon: sini lg la aku tak kenal sapa2. ko kat sana ok la, ada gak Kombat
    telipon: aku lak minat power metal...tu kembo la
    telipon: kekekeke
    tgnpjg: hahahaha
    tgnpjg: budak umah aku nih plak dok layan in flames larr COB larr...
    tgnpjg: maklum larr budak kolej...
    telipon: cob beh perrr
    tgnpjg: biler aku kasik band pelik sikit da lain...
    telipon: kekekeke
    tgnpjg: besh mmg besh..
    telipon: trendy kot
    telipon: mugagagagaga
    tgnpjg: tapi diorg nih lain....?
    tgnpjg: a'ah...
    tgnpjg: mcm tu larr kot....
    tgnpjg: ko tau MCR...
    telipon: mcr? apa tuh?
    telipon: mc hammer aku kenal la
    telipon: kekekekeke
    tgnpjg: yg tuh pun dyer layan mcm metal berat sangat...?
    tgnpjg: my chemical romen...?
    tgnpjg: boring betul....
    telipon: adehhh....sucks nya
    tgnpjg: tul pas kalll....
    tgnpjg: bosyann gilorr...
    telipon: baik aku dgr sevenfold lg beh
    telipon: kekekeke
    telipon: eh, cd yg aku bg ko ari tu,cd apa?
    telipon: sil-khannaz je kan?
    telipon: http://cathedralcoven.com/main.htm
    telipon: official site cathedral
    tgnpjg: maner ader sill gannaz...
    telipon: bukan ek? album apa aku post kt ko ek
    tgnpjg: voci...devi driver...ngn amor...
    telipon: ooooo
    tgnpjg: sill gannaz tah der larr...
    telipon: takpe...nanti aku ada masa,aku burn lain
    tgnpjg: takper...
    tgnpjg: take ur time...
    tgnpjg: don be rush rush...
    tgnpjg: huhujujukuku
    telipon: mugagagaga
    telipon: skeeping lak ko ek
    telipon: aku jd beh lak layan lagu cinta boneka nih
    telipon: ada skek2 ska dgn rock-steady
    tgnpjg: hahahaha
    tgnpjg: http://media1.break.com/dnet/media/content/nakedbikecrash.wmv
    tgnpjg: amek nih...
    telipon: ape tuh?
    tgnpjg: mat saleh bangang....
    tgnpjg: hahahaha
    telipon: ko ni video pelik2 ko suka la bg aku
    tgnpjg: kongsi2 larr...
    telipon: kekeke
    tgnpjg: ko tak suker yg camnih ker....?
    tgnpjg: baru core ...
    tgnpjg: hahahha
    telipon: ko kan suka mayat2 la
    telipon: aku suka rama-rama mugagagagaga
    tgnpjg: hahahahaa
    telipon: http://radio.bigupradio.com:8003/
    telipon: radio ni kira ok la reggae dia
    telipon: tp siap ada ragga-muffin adehhh
    tgnpjg: camner nak dgr nih....?
    tgnpjg: pelik jer aku tgk....?
    telipon: guna winamp la
    tgnpjg: lor.....?
    tgnpjg: kalu tak guner tak ley ker...?
    tgnpjg: media player tak ley...?
    telipon: tatau..aku guna winamp je
    telipon: media player tk support
    tgnpjg: adoh....
    tgnpjg: plak da....?
    tgnpjg: takper aku book mark...
    telipon: ko pi je shoutcast, berlambak online radio nih
    tgnpjg: yg berat ader...?
    telipon: eh...ko dah dgr cassandra dgn dethmute tk?
    tgnpjg: surf...?
    telipon: ko search je, macam2 ada
    tgnpjg: casandra...
    telipon: http://yp.shoutcast.com/directory/index.phtml
    tgnpjg: local band tuh...
    telipon: beh gak core diaorg cassandra nih
    tgnpjg: di sebabkan band nih lar aku sakit tengkok 3 hari waktu rock da world 6 baru nih....?
    telipon: beh diaorg main?
    tgnpjg: maner plak gambar nih...
    telipon: ko leh setup online radio ke sendiri kalu ko nak
    telipon: ari tu aku tolong member utk setup online radio server dia
    telipon: kekekeke
    telipon: tak pasal2 aku kena jd dj sebulan
    tgnpjg: owow....
    tgnpjg: redio maner....?
    tgnpjg: aik...
    telipon: radio.sitinurhaliza-svoa.om
    tgnpjg: uhuk uhuk...
    telipon: tp aku dah close dah radio online nih
    tgnpjg: batuk aku jap...
    telipon: sajer, tolong2 member
    tgnpjg: siti norhalipan ker...?
    telipon: tapi ramai org protes la
    telipon: mugagagagaga
    tgnpjg: lor...?
    tgnpjg: asal lak....?
    telipon: mau tk protes, slipknot kuar...sepultura kuar
    tgnpjg: hahahaha
    telipon: deicide kuar....death immortal kuar
    tgnpjg: patut larr....
    tgnpjg: giler kot...
    telipon: mau tk kena protes dgn bebudak pop-cengeng nih
    tgnpjg: tapi sempoi gak....
    tgnpjg: hahahaha
    tgnpjg: saper nyer kejer....?
    tgnpjg: ko nyer kejer ker....
    telipon: aku la
    tgnpjg: sah ko nyer kejer nih.....
    telipon: aku kan jadi dj terjun sebulan
    telipon: ko setup la online radio ko
    tgnpjg: tuh larr saper suruh amek ko jd dj....
    tgnpjg: hahaha
    telipon: tu la pasal
    tgnpjg: camner nak setup...
    telipon: sat...aku ada buat manual dia
    telipon: ko pi kt blog aku, ada link online streaming
    telipon: http://www.angelfire.com/blog2/jamloceng/manual_rd.pdf
    tgnpjg: ader blog mamat nih....
    telipon: blog sajer2 mugagagagaga
    telipon: kira ok gak la buat blog nih
    telipon: ko bayangkan la betapa celarunya muzik aku skang, lagu silat pun aku collect
    tgnpjg: ko nih da mantol kot....?
    telipon: kepuasan tu takde
    tgnpjg: zapin tak nak...
    tgnpjg: zapin ska ker....
    telipon: zapin? ada 3 CD
    tgnpjg: hahaha
    telipon: aku beli kat badan kebudayaan johor tahun lps
    telipon: mahal nk mampos....kalu cd ori takpe gak
    tgnpjg: hahahah
    telipon: ni cd burn...dia caj rm50
    tgnpjg: tuh larr support larr oiginel...
    tgnpjg: hahahaa
    tgnpjg: mcm KEJAan lak...
    tgnpjg: kakaka
    telipon: ko main tak game RO?
    tgnpjg: tak
    tgnpjg: tak minat larr...
    tgnpjg: tapi nak try gak...
    tgnpjg: cam best jer....?
    telipon: kekeke...OST dia ada band angel corpse
    tgnpjg: oit...
    telipon: aku pun tk minat main game tuh
    tgnpjg: yer ker nih...
    tgnpjg: biar betik....?
    telipon: yup
    telipon: album moonspell baru cam babis je
    tgnpjg: cam syall kan...
    tgnpjg: ramey org cakap....
    telipon: aku beli cd dia ptg, mlm tu aku patah2 kan cd tuh
    tgnpjg: lor....
    tgnpjg: kalu kasik kat aku pun ok....
    tgnpjg: per arr ko....
    tgnpjg: jgn bekawan ngn setan...
    telipon: dah angin satu badan beb
    tgnpjg: membazir amalan setan....
    tgnpjg: hehehehe
    telipon: sbb tanak kwn setan la aku patah2 kan cd tu
    tgnpjg: hehehehe
    telipon: kalu aku dgr, lg la angin satu badan
    tgnpjg: :))
    tgnpjg: >:)
    tgnpjg: >:)vsO:-)
    telipon: ko ingat tk ari tu yg aku beli CD lagu2 tradisional Bali?
    tgnpjg: wakaka
    tgnpjg: a'ah...
    tgnpjg: ader lagik....?
    telipon: ada lg
    tgnpjg: aku nak...
    telipon: nanti aku burn
    tgnpjg: burn pun takper gak....
    telipon: ko minat ke?
    tgnpjg: eh tapi aku da pindah umah...
    telipon: uiks?
    tgnpjg: aku minat music...
    tgnpjg: tak kesah music aper pun....
    tgnpjg: janji music...
    tgnpjg: aku minat...
    telipon: ni mmg beh band nih As I Lay Dying
    telipon: rasa cam ada aku bg ko album nih
    telipon: dia punya core beh
    tgnpjg: yer ker....?
    tgnpjg: yg maner...?
    telipon: cam besa la, dh tentu aku minat drumming dia
    telipon: aku ada mp3 cassandra..full album diaorg
    tgnpjg: mak aik...
    tgnpjg: maner dapat....?
    telipon: mugagagaga...donlot la
    tgnpjg: ader ker....?
    telipon: dh aku donlot, ada la
    telipon: tp kt irc la aku donlot
    telipon: kt server webnet chenel mp3zs
    tgnpjg: cheh...
    tgnpjg: igt ker kat torrent...
    telipon: cuba ko dgr as i lay dying sat
    tgnpjg: http://www.break.com/index/superbowl2006.html
    tgnpjg: nanti larr tak siap lagik....
    tgnpjg: starting cam best...
    telipon: abih ni kalu ada masa, aku kasi ko bleeding through
    tgnpjg: perh...
    tgnpjg: drum dyer mmg best....
    telipon: ko tk dgr lg dia buat mechine gun pedal
    tgnpjg: erk...?
    telipon: kang ko dgr bleeding through lak
    tgnpjg: warghh....
    tgnpjg: tidak....
    tgnpjg: aper nih....
    tgnpjg: camner aku nak carik kord nih....?
    tgnpjg: power syalll....
    telipon: ko dgr minit ke 1:20 punya drummimg
    tgnpjg: :((
    tgnpjg: da lepas dah....
    tgnpjg: dasat giler....?
    telipon: giler baboon punya pedal
    tgnpjg: cap ayam per yg dyer guna...?
    tgnpjg: m-16 ker....?
    telipon: styer kot
    telipon: tak pun AK-47
    telipon: muagagaga
    telipon: the Bled pun beh
    telipon: byk nk bg nih
    tgnpjg: monohawk nyer speeding pun kalah...
    telipon: now, aku tgh dgr bleeding through sambil garuk2 kepala
    telipon: :(
    telipon: jadah pedal apa dia pakai tah
    tgnpjg: hahaha
    tgnpjg: aku raser dyer nyer kaki pakai kai lipan kot....
    telipon: kontan ni bila la nk naik metal?
    tgnpjg: tak naik dah...
    tgnpjg: eh ti jap....
    tgnpjg: baru ader sedara aku dyer ckp nk uat raggae fest kat kontan....
    telipon: cuba ko preview mp2 cassandra
    telipon: uiks? beh tu. bila?
    tgnpjg: kalu jadik bulan 4 or 5...
    tgnpjg: projek nih sedara aku combain ngn aru...
    telipon: ok la tuh
    telipon: soh la dia hello2 aku kekekeke
    tgnpjg: dyer nak ajak kucalana...
    tgnpjg: prana...
    telipon: adeh...prana aku tk paham sgt album diaorg
    tgnpjg: tak lar...
    tgnpjg: dyorg da start main raggae....
    tgnpjg: pening aku....?
    tgnpjg: posser kot....?
    telipon: tah la
    telipon: abih ni mesti ko muntah ijau la dgr bleeding through
    tgnpjg: kucalana pun dyorg cakap main ragge tahap best gak...?
    tgnpjg: lor...?
    telipon: nape tk ajak rosewood?
    tgnpjg: tak dgr lar....
    telipon: rosewood band kajang
    tgnpjg: tgh bincang dalam kertas kerja kot....?
    telipon: kira ok gak la eggae diaorg
    tgnpjg: baru nih roswod masuk blast off ko ader tgk....?
    telipon: tak tgk
    tgnpjg: aku tak sempat...
    tgnpjg: aku tau pun awek aku kasik tau....?
    telipon: ermmm...ko perasan tak, kita asik ckp pasal band2 KL,Ipoh,JB
    telipon: tp takde pun band kontan
    tgnpjg: aku ader cakap pasal band pantai timur jer...
    tgnpjg: kucalana....
    tgnpjg: ko dgr tak lagik....?
    tgnpjg: giler....?
    tgnpjg: aper ko buat nih....?
    telipon: kuchalana je la satu, yg lain?
    tgnpjg: yg aku tgk tak der identiti sendiri pun...
    tgnpjg: mcm band member aku yg baru nih...
    tgnpjg: johari's club...
    tgnpjg: tak best gak....?
    tgnpjg: tapi bab member punyer pasal nak uat camner....
    telipon: kalu tk main from the heart, payah la
    telipon: ko dah dgr first album Dethmute?
    tgnpjg: tak lagik larr...
    tgnpjg: takder maser...
    tgnpjg: nak carik manjang tak juper....?
    telipon: cehhhh...takde masa ke dh bersara?
    tgnpjg: sorry larr...
    tgnpjg: besara tuh belum....
    tgnpjg: tapi da takder ruang nak kasik...
    tgnpjg: nih pun nasib baek aku malas nak g kejer...
    telipon: baru ni, haidir kata aku ni dah rupa cam soulfly
    telipon: dgn janggut aku pajang paras2 dadanya
    telipon: pastu aku jalin lak janggut aku
    telipon: kekekekeek
    telipon: ko try dgr bleeding through
    tgnpjg: hahaha
    tgnpjg: memang pun bab arituh aku ader nampak ko....
    tgnpjg: panjang syalll....
    tgnpjg: ni amek nih...
    tgnpjg: tgk salah satu band kontan...
    tgnpjg: member aku...
    telipon: bak mai
    tgnpjg: aku frust ngn band nih...
    tgnpjg: tapi nak uat camner...?
    tgnpjg: http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=12034625
    tgnpjg: tgk larr sendiri...
    tgnpjg: bukan semer band dari kl best....
    tgnpjg: yg lak band dari kl...
    tgnpjg: budak umah aku jadi gitaris utk band nih....
    tgnpjg: nih mcm band projek larr...
    telipon: dgr star wars nya
    tgnpjg: tapi tak best larr...
    tgnpjg: http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=4452505
    tgnpjg: owner dyer apek...?
    tgnpjg: budak dicibel...
    telipon: lagu apa nih? cam bebudak baru blajo pegang gitar je
    tgnpjg: eh yg maner....?
    telipon: johari club ni la
    tgnpjg: tuh lar yg aku frust nih....?
    tgnpjg: takder indentiti langsung....
    tgnpjg: koya malay pop...
    tgnpjg: mcm indo pop...
    telipon: versi disagree budak 4 tahun
    telipon: nk buat cmana...marketing strategy kot
    telipon: eh dah abih ke aku bg ko mp3?
    telipon: http://jamloceng.blogspot.com/ <--- blog aku
    telipon: mostly aku ckp pasal Linux dan tah pape
    telipon: kekekeke
    tgnpjg: oyear...
    tgnpjg: ok aku cek nanti....
    tgnpjg: da petang pernyer...?
    tgnpjg: mesti ko nak balik kejer....?
    tgnpjg: bila lak ley chating ngn ko lagik....
    tgnpjg: tu larr...
    telipon: kol 5.30 la blk
    tgnpjg: masuk larr intenet kat umah...
    telipon: aku dh ada streamyx
    tgnpjg: bley donlot blue hahahahaha
    tgnpjg: lor....
    telipon: tp umah yg aku pindah ni line tipon tarak
    tgnpjg: bley larr on9 lagik mlm nih....
    tgnpjg: hahaha
    tgnpjg: syall larr lu beb...
    tgnpjg: :))
    tgnpjg: ko duduk maner arr....
    tgnpjg: bukan kat sg. isap...?
    telipon: selang 2 umah dgn umah ayah aku
    telipon: dekat je
    tgnpjg: lar...
    tgnpjg: situ gak....
    tgnpjg: kira tak masuk tipon jer largik...
    telipon: kebetulan adik ipar abg aku pindah, aku masuk la
    telipon: line tipon tu ada, tp yg duduk dulu tak potong2 lg line dia
    telipon: aku nk register nama aku tak leh la
    tgnpjg: lor awtnya....?
    tgnpjg: blacklist karr....?
    telipon: dah, line tipon kt umah tu still atas nama org lama
    telipon: dia lak tak potong
    tgnpjg: tisat....
    telipon: aku nganga la
    tgnpjg: lagu nih best larr...
    tgnpjg: Dawn Of A Golden Age
    tgnpjg: mcm setan abes...
    telipon: kekeke
    tgnpjg: layan tuh...
    tgnpjg: ni memang taste aku....
    tgnpjg: ko minat Arch Enemy tak....?
    telipon: 08. Dawn of a Golden Age

    Dani Filth (CRADLE OF FILTH) - vocals
    Matthew K. Heafy (TRIVIUM) - lead and rhythm guitars
    Justin Hagberg (3 INCHES OF BLOOD) - rhythm guitars
    Sean Malone (ex-CYNIC) - bass
    Mike Smith (SUFFOCATION) - drums

    Music written by Matthew K. Heafy
    Lyrics written by Dani Filth
    telipon: Arch Enemy kira ok gak la
    tgnpjg: lor...
    tgnpjg: patut larr drum best giler...?
    telipon: Danni COF
    tgnpjg: tu pasalnyer...?
    tgnpjg: dyer yg buat lyric pernyer...?
    tgnpjg: patut larr jahat...
    telipon: nama pun Danni "Posser" COF
    telipon: kekekeke
    tgnpjg: aper ko kasik nih...
    tgnpjg: curraptt semacam jer....?
    telipon: senarai2 lagu roadrunner
    tgnpjg: tak ley bukak...
    telipon: takleh bukak ke?
    tgnpjg: file corrupt...
    tgnpjg: tah dyer cakap...
    tgnpjg: ok...
    tgnpjg: thx a lottest bro...
    telipon: Independent beh...MAX CAVALERA!!!!!!
    tgnpjg: maximum cover selara...
    tgnpjg: yuyuyu
    telipon: ko penah dgr tk lagu max dgn corey (slipknot)?
    telipon: tajuk lagu jump da fuck up
    tgnpjg: penah...
    tgnpjg: kadang cam best...
    tgnpjg: kadang cam kureng....
    telipon: bg aku beh banget
    tgnpjg: tapi aku tetap die hard fan max...
    tgnpjg: sebab corey kan...
    telipon: leh feel suasana masa diaorg record
    tgnpjg: mcm tangkap muat jer....
    telipon: bukan sbb individual, tp sbb feel suasana dia tuh
    telipon: ala...tangkap muat ni la kekadang lg beh
    telipon: beatles pun ada yg tangkap muat cam album yellow submarines tuh
    tgnpjg: tapi kalu tangkap muat cam spontan tuh memang best...
    tgnpjg: yg tak best kalu nak sumbat sampai penuh...
    tgnpjg: tuh yg tak best...
    telipon: aru koffin kanser pun tibai je masa album blind tribe
    telipon: kekekekeke
    tgnpjg: hehehehe
    telipon: ari ni beh layan chat...sbb sume pasal muzik
    telipon: mugagagagaga
    telipon: kalu dgn org lain, aku dh tekan dh button close
    telipon: mugagagagagaga
    tgnpjg: dah lamer tak chat memang larr best....
    tgnpjg: nak lak line yg samer...
    tgnpjg: lagik ler bestnyer....?
    telipon: mugagagagagaga
    telipon: ko burn la bg haidir...ari tu dia dh sound aku pasal album roadrunner nih
    tgnpjg: oyer ker...?
    tgnpjg: tapi biler dyer balik...?
    telipon: dia kan skang dh jd org bujang
    tgnpjg: rayer ciner baru nih pun dyer tak balik....
    tgnpjg: biar betik....?
    telipon: raya cina dia pi anto bini blk kelate
    tgnpjg: o yer ker...?
    telipon: skang dia bujang la....muhahahahah. one-man show la tu malam2
    telipon: bulan depan dpt anak la tuh
    telipon: abih ni pakat bawak anak bini la pi jamming voci,rotting etc
    telipon: mugagagagag
    telipon: takleh aku bayang
    tgnpjg: mcm metallica yg aku tgk larr...
    tgnpjg: dvd nyer larr...
    tgnpjg: some of monters...
    tgnpjg: try larr donlot...
    telipon: aku tgk gak
    tgnpjg: kan dyorg bawak anak bini masuk studio...
    telipon: siap bwk anak naik moto pi recording....sempoi
    tgnpjg: besh besh....
    tgnpjg: memang sempoi...
    tgnpjg: member aku da balik tapu nasik aku...
    tgnpjg: maklum larr...
    tgnpjg: aku ari nih demam....
    telipon: apa mp3 yg aku dh bg ko sample?
    telipon: ko dgr band indon nih
    tgnpjg: as i lay...casandra...bleeding...cathCBRearthmessiah....tarian melayu...broken drum...
    telipon: sempoi gak la nu-metl dia
    tgnpjg: indon...
    tgnpjg: alamak...
    telipon: yup
    tgnpjg: aku kureng sikit larr...
    tgnpjg: bab aku benci indon...
    tgnpjg: camner nih....?
    telipon: ko dgr je sample
    telipon: tak suka,delete apa susah
    tgnpjg: aku payah nak delete...
    tgnpjg: tapi jadik harta tak terusik larr kot....
    telipon: aku suka drum dia je
    telipon: yg lain aku buat bodo je
    telipon: kekekeke
    telipon: drum dia punya style cam jazz half-stroke
    tgnpjg: weih aku nak makan jap nih...
    telipon: sila2
    tgnpjg: tapi makan kat depan pc larr...
    tgnpjg: mcm hackers lar...
    telipon: aku nk layan rokok
    tgnpjg: hahaha
    posted by Jamloceng @ 5:13 PM  
    About Me
    Author: About me
    Contact: me
    FeedBurner:
    Add to: Yahoo
    Subcribe to: Newsgator
    Subcribe to: Rojo
    My: NewsBurst
    Disclaimer: Creative Commons
    Previous Post
    Archives
    Links
    As seen on


    SOB